Rólunk

Az elmúlt bő két évtized fogyasztói tapasztalatával a hátunk mögött nyugodtan megállapíthatjuk van még tere újabb és újabb fogyasztási cikk hazai piacra jutásának. A kínálati paletta korántsem olyan széles amilyen lehetne. Elég, ha kiruccanunk valamelyik nyugatabbra fekvő országba és ma is azt látjuk még, hogy más az ottani árukínálat, s a minőség. Valljuk be ezt nehéz még ma is elfogadnunk. A modern kor vívmányainak segítségével azonban egyre kevésbé lesz szükséges az országot elhagyni az áhított áru beszerzése érdekében. Ma már egyre többen rendelnek weben keresztül.

 

Meggyőződésünk, hogy a jövő áruháza a web. A jelenleginél természetesen sokkal szélesebb és változatosabb termékskálát szeretnénk kínálni a hozzánk látogatóknak a jövőben, mindezt nagyon is megfizethető áron. Koncepciónk szerint a Magyarországon jellemzően kevéssé vagy még egyáltalán nem ismert különlegesnek számító fogyasztási cikkeket szeretnénk mindenki számára elérhetővé tenni. Célunk a fogyasztói kultúra emelése. Filozófiánk szerint a jó minőségű prémium kategóriás termékeknek sem kell megfizethetetlennek lenni.
Kizárólag magas minőségű termékek importjával kívánunk foglalkozni, az itthon tapasztalható “csak legyen olcsóbb és nem számít a minőség” elven működő sajnálatos tendencia  nem szimpatikus számunkra.

 

Termékeinket közvetlenül a gyártóktól szerezzük be, így az árakat alacsonyan tudjuk mindig tartani. Igyekszünk a későbbiekben mind jobban bővíteni a kínálatunkat a vásárlóink megelégedésére.


Korrekt árainkkal és változatos termékkínálatunkkal a fogyasztói szokások jelenlegi színvonalának emeléséhez talán mi is hozzá tudunk valamelyest járulni.

 

– SeholMáshol Kft

– Adószám: 24175573-2-42

– Közösségi adószám: HU24175573

– Cégjegyzékszám: 01-09-994101

– Bsz.: K&H 10402283 – 50526677 – 89511004

– Email: info@seholmashol.hu

Olcsbbat.hu Sprolni tudni kell rgp.hu Az r-sszehasonlt oldal rukeres, a hiteles vsrlsi kalauz Shophunter.eu a boltvadsz Minden van olcsban Ltogassa meg a Seholmashol.hu webzletet a ShopManian

Technikai okok miatt zárva vagyunk! Ezért rendelések nem kerülnek kiszállításra! További információért hívja a 06 20 540 1025 telefonszámot! Köszönjük