Rendelés

A vásárlás menete a webáruházunkban

 

Nyitvatartás

Online bolt minden nap 24 órás elérhetőség weben keresztül

 

Fizetési módok

Bankszámlára utalás:

A megrendelés után kapott visszaigazoláson szereplő  összeget kérjük a feltüntetett bankszámlaszámunkra elutalni. Amint bankszámlánkon az összeg jóváírásra került, a termék kiszállítását Ön által megjelölt címre és módon elindítjuk.

Bankszámla: 10402283 – 50526677 – 89511004

 

Utánvét:

Az utánvét díja: 197 Ft. A postai díjszabáson felül fizetendő készpénzben a csomag átvételekor a postán, vagy a csomag házhoz történő kiszállításakor.

 

PayPal:

A fizetési mód kiválasztásánál jelölje be a PayPal fizetést. A megrendelés megerősítése után a rendszer egy biztonságos csatornán átirányítja a PayPal honlapjára, ahol a PayPal fiókjába belépve a megrendelés ellenőrzése után egy kattintással fizethet. A PayPal a világ egyik legbiztonságosabb online fizetési rendszere.

 

Szállítás

A termékek kiszállítását az MPL magyar futár szolgáltató végzi. A díjszabás a mellékelt táblázatban található.

 

Reklamáció és Garancia

Cégünk reklamációt csak írásban (e-mail, levél) fogad el. A reklamációt 2 napon belül megvizsgáljuk, az eredményről és további teendőkről a vásárlót írásban értesítjük.

Vásárlástól való elállás joga

  • A 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet szerint kiszállítás esetén a fogyasztó a vásárlástól számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat.
  • A fogyasztó elállási jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette.
  • Az elállási jog minden sérülésmentes, eredeti állapotban visszajuttatott termékre vonatkozik.
  • Az elállásra vonatkozó igényt e-mailben vagy személyesen kell bejelenteni.
  • A termék ellenértékét annak sérülésmentes és hiánytalan állapotában történő visszajuttatását követően 30 napon belül visszafizetjük.

Postán vagy futárszolgálattal visszajuttatott termék ellenértékét a vásárló által írásban megadott bankszámlaszámra juttatjuk vissza.

  • A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Mivel a szállítás az átvételt követően már megvalósult szolgáltatásnak minősül, ezért ennek költségét abban az esetben is a fogyasztónak kell viselnie, ha az a rendelés értékéből fakadóan korábban átvállalásra került.
  • A termék visszajuttatásának költsége elállás esetén szintén a fogyasztót terheli.
  • Hiányos, nem eredeti állapotú vagy sérült termék visszavásárlását a Seholmáshol Kft. megtagadhatja, és azt visszajuttatja a vásárlónak saját költségére. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli.

Megjelenési információk

  • A mindenkori fizetendő ár a megrendelés leadásának idején érvényben lévő, az érvényes ÁFA törvény szerinti általános forgalmi adó összegét is tartalmazó bruttó ár. Árváltozás esetén értesítjük Önt, és lehetősége van a módosított áron megrendelését visszautasítani vagy továbbra is fenntartani. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
Olcsbbat.hu Sprolni tudni kell rgp.hu Az r-sszehasonlt oldal rukeres, a hiteles vsrlsi kalauz Shophunter.eu a boltvadsz Minden van olcsban Ltogassa meg a Seholmashol.hu webzletet a ShopManian

Technikai okok miatt zárva vagyunk! Ezért rendelések nem kerülnek kiszállításra! További információért hívja a 06 20 540 1025 telefonszámot! Köszönjük